www.lygneshults.se - tysk jaktterrier - www.lygneshults.se - tysk jaktterrier - www.lygneshults.se - tysk jaktterrier - www.lygneshults.se


 Hem
 Nyheter
 Rasen
 Att söka valp
 Avelsfilosofi
 Våra hundar
 Valpar
 Kontakt/om oss
 Viltfoder
 Övrigt
 Gästbok
 

Besökare just nu: 5
Sidvisningar: 303621
Unika besök: 213797

 


Skjutinstruktör för enskild eller grupper:

Att hålla en hög personlig färdighet med sitt jaktvapen är viktigt ur flera aspekter inte minst den etiska. Kanske är kompisgänget eller jaktlaget intresserade av repetitionsutbildning eller att lära sig de senaste teknikerna inom kulskytte?

Jag erbjuder skjututbildning med kulvapen, vilken skräddarsys från kundens önskemål. Normalt genomförs utbildningen hos er, men jag kan även ordna skjutbana eller skjutterräng. Inom ramen för skjututbildning genomförs även kursverksamhet. De tjänster jag erbjuder spänner över allt från individuell vapentillpassning, ytter och innerballistik till skjutteknik vid stilla stående och rörligt kulskytte med olika grader av stresshantering till psykisk beredskapsträning/mental träning. Ring för bokning och vidare information.

Normalt rekomenderar jag att utbildningnen bedrivs i ca 4-6 timmarspass vid ett eller flera tillfälle, utbildningen anspassa efter utbildningståndpunkt och yttre förutsättningar. Skjututbildningne bedrivs mot självmarkernademål likväl som traditionella mål med eller utan stress friktioner. Dessutom kan rörliga mobila mål upprättas för rörligt skytte mot markmål i olika hastigheter.
Efter offert eller förfrågan delges omfattning och genomförandeidé samt målsättning för den aktuella utbildningen.

Min bakgrund som utbildad skjutinstruktör i jägareförbundet samt mångårig skjutinstruktörserfarenhet i min vardagliga proffesion sedan drygt 20 år tillbaka samt ett brinnande intresse för kulskytte borgar för att erbjuda er en skräddarsydd skjututbildning utöver det vanliga......

Jag har målmateriel för såväl rörliga som fastamål, allt från pappfigurer till lerduvor och stålmål med möjlighet till skjutning under tidspress med skjuttimer. Skjututbildninngen skräddarsys för just era behov vilket möjliggör en kvalitativ och lärorik utbildning.

Lygneshults.se innehar FA-skattsedel, 395 kr/timme (inkl. moms) ev. restidsersättning tillkommer. Ring för bokning och vidare information.

 

Hundföraruppdrag, eftersök eller skyddsjakt:


För dig som saknar hundar eller helt enkelt är intresserad av rasen genomför jag hundföraruppdrag vid all klövviltjakt.
Ring för bokning och vidare information.
 
Eftersök på hjort, rådjur, samt vildsvin genomförs.
Ring för vidare information.

 

Hundförare under en snöig vildsvinsjakt, 2009


Utöver ovan nämnda tjänster har jag möjlighet att bedriva skyddsjakt på framförallt vildsvin, för de markägare eller arrendatorer som saknar den möjligheten.

Skyddsjakten bedrivs normalt vid odlade grödor eller i dess omgivning genom smygjakt/vakjakt.
Ring för önskemål och vidare information.
Nike på rådjursjakt, 2009

Gärdesgård: 
Vi bygger även Smålandsgärdesgård med enestaver och grantrinn på gammaldags vis utan ståltråd eller spik. Byggnationen kan ske med eget material. Inhägna din trädgård med en gärdesgård som håller i 25-30 år. Den fyller sin funktion samtidigt som den är vacker och tålig.
Ring för vidare information och prisuppgift.

 

 

 
Lygneshults kennel, St. Lygneshult 4, 574 95 BJÖRKÖBY
Tel. 0383-172 27, Mob. 070-276 88 06, E-post: nordahl.par@gmail.com
© Lygneshults kennel